GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Portaal

Met ons portaal krijgt u inzage in uw dossier. Hier vindt u uw behandelplan, rapportages, brieven, uw intakeverslag en het signaleringsplan. Met het portaal kunt u ook contact opnemen met uw behandelaar buiten de afspraken om en zien wanneer uw volgende afspraak plaatsvindt. Daarnaast kunt u, indien u dit met uw behandelaar heeft afgestemd, online behandelingen volgen. Wilt u graag uw dossier inzien maar heeft u (nog) geen brief ontvangen met inloggegevens? Geef dit dan aan bij uw behandelaar.

Betrouwbaar en veilig achter slot en grendel

Alle informatie over u en uw behandeling blijft binnen onze eigen beveiligde systemen. Op deze manier heeft u de zekerheid dat gegevens over u en uw behandeling niet aan derden worden verstrekt. Als u zeker wilt zijn dat uw verbinding veilig is, moet er een slotje in de titelbalk van uw internetbrowser staan. U herkent dit daarnaast aan de link, deze moet beginnen met https.

Hoe log ik de eerste keer in op het portaal?
Heeft u een activeringscode ontvangen van uw behandelaar? Via mijn.ggzfriesland.nl komt u op de inlogpagina van het portaal. Kies de optie ‘Activeren voor eerste gebruik’. Met de code en uw geboortedatum kunt u zich vervolgens registreren als nieuwe gebruiker. Heeft u zich al eerder geregistreerd, dan kunt u met uw e-mailadres en wachtwoord inloggen. Ter verificatie kunt u zich alleen inloggen met een extra controle via sms.

Snel naar: