Plaatsvervangend A-opleider psychiatrie

Geplaatst op: 31-12-2019 | Solliciteren voor: 30-06-2020

GGZ Friesland is één van de toonaangevende organisaties voor de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Zelfbewust en steeds bezig met vernieuwing en verbetering. GGZ Friesland is een betrokken en daadkrachtige organisatie die bruist van kennis. Wij zetten ons vol overtuiging in voor de mensen in Friesland die ons het hardst nodig hebben en bieden hoogwaardige psychiatrische zorg. Dat vraagt om veerkrachtige en gemotiveerde professionals die zich blijven ontwikkelen in het voortdurend veranderende werkveld. Voor de coördinatie van de opleiding tot psychiater en het wetenschappelijk onderzoek zoekt het Leerhuis een:
 

Plaatsvervangend A-opleider psychiatrie
Voor 8 uur per week in combinatie met een functie als psychiater.
De aanstelling is voor onbepaalde tijd.

Je taken
Als plaatsvervangend opleider psychiatrie ben je samen met de opleider psychiatrie verantwoordelijk voor de organisatie van de opleiding tot psychiater en het handhaven van de kwaliteit daarvan overeenkomstig de Opleidingseisen Psychiatrie. Verder geef je vorm aan de dagelijkse uitvoering van de opleiding. Je volgt de AIOS van GGZ Friesland en coacht en inspireert hen. Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen binnen je vakgebied, in de zorg en in de maatschappij, deelt dit met docenten, supervisoren en AIOS en organiseert daartoe activiteiten. Naast je functie als plaatsvervangend opleider psychiatrie draag je, op basis van een duidelijke visie, bij aan het strategisch onderzoeksbeleid van GGZ Friesland. Je bent nauw betrokken bij lopend wetenschappelijk onderzoek en bevordert de zichtbaarheid ervan, zowel intern als extern. Bovendien ben je actief betrokken bij de opleiding van de co-assistenten en stimuleert hun interesse voor de psychiatrie.

Je profiel
Je bent gepromoveerd (of in de eindfase van een promotietraject) en ten minste vijf jaar (BIG-) geregistreerd als psychiater. Het is jouw drive om een bloeiend klimaat te scheppen voor het opleiden van nieuwe artsen tot kundige, gedegen psychiaters. Je stopt je energie in het voortzetten en uitbouwen van een kwalitatief hoogwaardige psychiateropleiding en vormt samen met de A-opleider hét gezicht naar binnen en naar buiten. Je geeft op inspirerende wijze vorm en inhoud aan het praktijkgedeelte van de opleiding, in nauwe samenwerking met het team van docenten en supervisoren. Je loopt voorop bij ontwikkelingen in je vakgebied en hebt ruime kennis van en ervaring met omliggende specialistische vakgebieden. Je geeft blijk van strategisch inzicht als het gaat om opleidingsbeleid en wetenschappelijk onderzoek. Goed samenwerken zit in je genen. Dat geldt voor alle opleidingen bij GGZ Friesland die samenwerken in het Leerhuis. Je bent sociaalvaardig en zoekt de verbinding.

Ons aanbod
Als psychiater en plaatsvervangend opleider psychiatrie ben je nauw betrokken bij het optimaliseren van onze dienstverlening en organisatie. We bieden je veel ruimte jezelf en je vakgebied te vernieuwen. We bieden je voor deze aantrekkelijke functie een salariëring volgens CAO GGZ AMS en een aanvullende toeslag van 10% als Plaatsvervangend Opleider Psychiatrie.

Informatie en sollicitatie:
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Dhondt, Raad van Bestuur (058 2848 704) of Ernst Horwitz (058 2848 989). Je sollicitatie per e-mail, onder vermelding van vacaturenummer CL19135, kun je sturen naar vacatures@ggzfriesland.nl.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?