GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Over werken en leren

Wil jij patiënten helpen om het beste uit hun leven te halen? En wil jij jezelf ontwikkelen en werken bij een organisatie waar innovatie en kwaliteit hoog op de agenda staan? Dan ben je bij GGZ Friesland aan het juiste adres. Of het nu gaat om een baan of een stage- of opleidingsplaats: GGZ Friesland is een organisatie die alle ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen.

GGZ Friesland is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in de provincie Friesland. We bieden hulp aan mensen met psychiatrische stoornissen of ernstige psychische problemen. Ruim 2000 medewerkers bieden vanuit 160 locaties zorg vanuit hetzelfde motto: haal het beste uit uw leven!

Koploper

We lopen landelijk voorop op het gebied van innovatie. Zo ontwikkelen wij 1,5e lijns zorg, staat vroeginterventie bij ons hoog op de agenda (daaraan gekoppeld wetenschappelijk onderzoek) en zijn wij koploper op het gebied van zorgprogrammering. Daarbij maken wij gebruik van evidence based methodieken. Wij zijn een erkend opleidingsinstituut voor psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten.

Kom jij ons team versterken?

Haal het beste uit jezelf, kom werken bij GGZ Friesland!
Wil je meer weten over de organisatie, kijk dan eens rond op deze website.

 

>> Bekijk alle vacatures van GGZ Friesland 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.