Cliëntenraad InspiratieprijsWat er ook komt, laat het komen                          

Wat er ook is, laat het zijn

Wat er ook gaat, laat het gaan.


Wat is het?
Een prijs waar elke cliënt van GGZ Friesland voor in aanmerking kan komen. Houd jij van schilderen, schrijven, muziek maken, fotograferen, dichten, tekenen of een andere vorm van creativiteit? Dan is dit iets voor jou! Doe mee en laat je inspireren door ons motto hierboven.

Het motto is van een bevlogen collega, voor wie elke cliënt telde en voor wie zich creatief uiten een bron van vrijheid en kracht was. Het inspireerde haar, het inspireerde ons en we hopen, dat het velen mag inspireren tot een mooie inzending!  

Waarom deze prijs?
De cliëntenraad vindt het belangrijk dat cliënten een podium hebben om hun creatieve kracht te laten zien. Kunst brengt troost, bevordert herstel en is een prachtig middel om met elkaar in gesprek te komen en elkaar te inspireren.

Wat doen we met je inzending?
Met de ingezonden werken organiseren we een reizende expositie langs de verschillende locaties van GGZ Friesland. In het voorjaar van 2021 worden de winnaars bekend gemaakt en de prijzen uitgereikt. En natuurlijk is meedoen eigenlijk al winnen.

Wie kiest de winnaar?
Bezoekers mogen stemmen op hun favoriete kunstwerk. Daarnaast zal een vakjury de inzendingen beoordelen. Het oordeel van de vakjury én de stemmen van het publiek bepalen samen wie er in de prijzen vallen. De prijzen zijn bedoeld om de winnaar verder te stimuleren in zijn/haar artistieke ontwikkeling (nieuw materiaal of gereedschap, een passende cursus, etcetera).

Een compliment voor elke cliënt

  • Aanmelden kan alleen of met een groep
  • Je hoeft bij aanmelding je werk nog niet klaar te hebben
  • Liever niet je naam in de publiciteit? Geen probleem
  • Iedereen die een fysiek werk inlevert, krijgt zijn werk terug na bekendmaking van de winnaars*

*Zie voor verdere informatie de wedstrijdvoorwaarden.

De inzendingstermijn sluit op 31 oktober 2020. (Was eerst 1 juli, is verplaatst i.v.m. de coronamaatregelen).

Meedoen?
Zin om mee te doen? Je kunt je aanmelden via crinspiratieprijs@ggzfriesland.nl of door het onderstaand formulier in te vullen. Je kunt ook de bijlage hieronder of links in het menu downloaden, printen en inleveren bij elke receptie van GGZ Friesland. 

Sponsoren
De cliëntenraad inspiratieprijs wordt mede mogelijk gemaakt door stichting Het Diakonessenhuis, stichting Vrienden van de GGZ, de provincie Fryslan en het Dr. C.J. Vaillant Fonds.

DiakonessenfondsVrienden van de GGZProvincie FryslanLVC

 

 

Aanmeldformulier Cliëntenraad Inspiratieprijs
Door akkoord te gaan met deze voorwaarden zet je een digitale handtekening.
* Verplicht veld
** Je mag je voorkeur tussentijds wijzigen, dus je zit nergens aan vast.
*** Om in aanmerking te komen voor een Voucher moet je aan een aantal voorwaarden voldoen, zie hiervoor de Vouchervoorwaarden.

Meer weten?

Direct hulp nodig?