GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Over de sprekers

Liza
De 17-jarige Liza is tafelgast. Zij is ervaringsdeskundige en heeft zelf te maken gehad met psychische problemen. Ze weet hoe het is om hiermee rond te lopen en vertelt daarom haar ingrijpende verhaal.

Wim Lunter
Wim Lunter is ambulant hulpverlener van het FACT-team bij Kinnik. Hij gaat veel bij de jongeren in de eigen omgeving langs om hen te begeleiden.

Lizelotte Vos
Lizelotte Vos is psychiater van FACT-Jeugd bij Kinnik. Ze vertelt over oorzaken, gevolgen en symptomen van psychiatrische aandoeningen bij jongeren. Ze legt uit wat de omgeving kan signaleren en hoe de hulp aan deze kwetsbare groep eruitziet.

Lizelotte Vos heeft geneeskunde gestudeerd aan de UVA in Amsterdam en de opleiding psychiatrie afgerond in Vogelenzang. Tevens heeft ze de opleidingen in systeemtherapie en EMDR afgerond. Lizelotte is als kinderpsychiater gaan werken bij Mentrum in Amsterdam en wilde altijd al psychiater worden, omdat ze gefascineerd was door het menselijk brein. Lizelotte heeft ervaring op verschillende terreinen. Ze heeft op heel veel verschillende locaties en werkplekken gewerkt. Zo was ze werkzaam in een Spaans psychiatrisch ziekenhuis, een jeugdgevangenis, bij de crisisdienst en werkzaam als interimpsychiater. Daarnaast heeft ze bij diverse FACT-teams, zoals FACT jeugd en Volwassen FACT teams gewerkt. Ze kent de hulp aan mensen met psychiatrische problematiek en verslaving daardoor goed. Ze vindt het heel erg leuk om in een FACT-team te werken, omdat het heel afwisselend werk is.


<< Terug