GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Online hulp

GGZ Friesland biedt u zorg op afstand via bijvoorbeeld de computer, telefoon of tablet (ook wel eHealth genoemd). Door uw behandeling met digitale of online middelen te ondersteunen, krijgt u meer regie over uw behandeling. U bepaalt waar mogelijk zelf wanneer en waar u wilt werken aan uw gezondheid.

Apps: mobiele applicaties

Ter ondersteuning van de behandeling bieden we een aantal applicaties aan die door GGZ Friesland zijn ontwikkeld. Deze apps zijn te gebruiken op de iPhone en telefoons die draaien op het besturingssysteem Android. U hoeft overigens niet in behandeling te zijn om gebruik te maken van deze handige tools.

MedAlert - nooit meer uw medicijnen vergeten
MedDossier - altijd uw eigen dossier bij de hand
ManieCheck - herken een manisch-depressieve stoornis

Meer informatie over de apps

Sms-service: herinnering aan uw afspraken

Nooit meer een afspraak vergeten? De sms-service van GGZ Friesland herinnert u via een sms aan afspraken die u met uw behandelaar heeft gepland. Het is gemakkelijk en dient als geheugensteuntje. Op dit moment wordt de sms-service alleen ingezet voor mensen die de polikliniek bezoeken. Klik hier om na te gaan welke poliklinieken dit betreft.

Meer informatie over de sms-service

Vider: Virtual Reality Exposure Therapie

Met ons behandel module Vider bieden we een behandeling met behulp van een Virtual Reality bril. De behandelmodule is bedoeld voor de behandeling van diverse angststoornissen. De vider behandelmodule is toe te passen in de spreekkamer, met een behandelaar, maar ook thuis. Hierdoor kunt u nu aan uw angsten werken in een vertrouwde omgeving, waar en wanneer u dit wilt. Vider bevat een bibliotheek van behandelsituaties; bent u bang in openbare ruimtes? Met de virtual reality omgevingen van Vider waant u zich in een bioscoop, op een plein of in de supermarkt. U kunt op deze manier uzelf blootstellen aan uw angsten.

Meer informatie over Vider.