Kerstmarkt

Op vrijdag 21 december kun je vanaf 11.00 uur tot 19.30 uur komen shoppen op de gezellige kerstmarkt van GGZ Friesland en een mooi kerstpakket samenstellen. Kaas, wijn, koffie, thee, interieurspullen, boeken, parfums...het is er allemaal! Bekende standhouders zoals de Zuivelhoeve, Wijnwinkel Wielinga, De Wereld van Thee, Pluymgraaff en Sterk & Sveer zijn weer aanwezig. Ook hebben we dit jaar een aantal nieuwe standhouders zoals Celebrate, Banketbakkerij Salverda en Vier Seizoenen. Bekijk de plattegrond voor een overzicht van alle deelnemende standhouders!

Doneer je jouw kerstpakket liever aan een goed doel? Dat kan ook, hiervoor vind je een donatiebox op de kerstmarkt. Informatie over het goede doel vind je binnenkort hieronder. 

Bekijk de plattegrond van de kerstmarkt

Aanmelden kerstmarkt

kerstmarkt
Om op de kerstmarkt te mogen shoppen, heb je een gepersonaliseerd ticket nodig. Geen ticket? Dan krijg je ook geen toegang tot de kerstmarkt. Je ontvangt je ticket nadat je je hebt aangemeld via bovenstaande button. Doorloop vervolgens het gehele aanmeldingsproces om je ticket te bemachtigen. Het ticket kun je vervolgens downloaden en dan printen of op je telefoon laten zien. We scannen het ticket en je ontvangt dan 28 rode munten ter waarde van €1 die je kunt uitgeven op de kerstmarkt. Voor de consumpties krijg je zes gouden munten ook ter waarde van €1. Deze munten kun je besteden om eten en drinken te kopen op de kerstmarkt. De rode munten kunnen niet ingewisseld worden bij de eet- en drankkramen. Let op: het ticket geeft maar één keer recht op munten. Heb je niet genoeg munten? Bijbetalen kan altijd! 

Kun je niet komen, maar wil je wel shoppen of je kerstpakket schenken aan het goede doel? Meld je dan wel aan, print je persoonlijke ticket en geef deze mee aan een collega. Hij of zij kan dan namens jou shoppen of schenken! 

Let op: Check goed of je jouw naam en e-mailadres (van je werk) goed hebt ingevuld, zodat je zeker weet dat je je ticket in je mailbox ontvangt. Deelnemen aan het Eindejaarscongres én shoppen op de kerstmarkt? Denk er dan om dat je je voor beide apart aanmeldt! 

Doneren aan het goede doel: 

Binnenkort vind je hier meer informatie over het goede doel.


Bekijk ook:

Meer weten?

Direct hulp nodig?