Congres: Wij zijn er!

Voor de invulling van het eindejaarscongres van 2018 hebben we input gekregen vanuit de hele organisatie. Hartelijk dank daarvoor! Op dit moment zijn we bezig om het programma van het congres samen te stellen. We kunnen wel al een paar namen onthullen voor onze lezingen, namelijk Menno Oosterhoff, Kees Tillema en onze hersteldames Charlotte Wunderink, Kerah Nina Lap en Monique Menger! Zodra alle workshops en lezingen bekend zijn ontvang je een mail om je keuzes aan te geven en wordt het programma op deze site gepuliceerd.

Klik hier voor het programma tot nu toe!

Aanmelden congres

Als je wilt deelnemen aan het congres, dan is het belangrijk om je van tevoren aan te melden. We vragen voor verschillende beroepsgroepen accreditatie aan. 

Wil je in aanmerking komen voor accreditatie, vermeld dan je registratienummer en je beroepsgroep. Zo kunnen we naderhand snel en eenvoudig de punten toekennen. Je meldt je aan via onderstaande button. We sturen je aanmelding door aan je manager voor goedkeuring. 

LET OP:

  • Je komt alleen in aanmerking voor accreditatie als je daadwerkelijk staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister van de betreffende beroepsgroep. Een lidmaatschap alleen volstaat in veel gevallen niet.
  • Het hangt van de beroepsgroep af of we een relatie- of registratienummer van het Kwaliteitsregister nodig hebben of jouw BIG-nummer voor het verwerken van de accreditatie. Controleer dat, dan kunnen wij snel en eenvoudig accreditatiepunten toekennen.

congres

Let op: Deelnemen aan het congres én shoppen op de kerstmarkt? Meld je dan voor beide apart aan!


Bekijk ook:

Meer weten?

Direct hulp nodig?