Kerstmarkt

Op vrijdag 15 december kun je vanaf 11.00 uur tot 19.30 uur lekker rondstruinen op de gezellige kerstmarkt van GGZ Friesland en een fijn kerstpakket samenstellen. Lekker eten, drankjes, mooie interieurspullen, fijne boeken, kleding...het is er allemaal! Bekende standhouders zoals Sterk & sVeer, Trends en de Wereld van thee zijn weer present, maar ook nieuwkomers zoals MECO Cosmetics, Zee Tsiss en Muta Sport. Doneer je jouw kerstpakket liever aan een goed doel? Dat kan ook, hiervoor vind je een donatiebox op de kerstmarkt. Informatie over het goede doel vind je binnenkort hieronder. 

Bekijk de plattegrond van de kerstmarkt

Aanmelden kerstmarkt

Om op de kerstmarkt te mogen shoppen, heb je een gepersonaliseerd ticket nodig. Geen ticket? Dan kun je hook niet shoppen. Je ontvangt je ticket nadat je je hebt aangemeld via onderstaande button. Het ticket kun je downloaden en dan printen of op je telefoon laten zien. We scannen het ticket en je ontvangt dan munten die je kunt uitgeven op de kerstmarkt. Je kunt er ook consumpties mee afrekenen. Let op: het ticket geeft maar één keer recht op munten. Heb je niet genoeg munten? Bijbetalen kan altijd! 

Kun je niet komen, maar wil je wel shoppen of je kerstpakket schenken aan het goede doel? Meld je dan wel aan, print je persoonlijke ticket en geef deze mee aan een collega. Hij of zij kan dan namens jou shoppen of schenken! 

Let op: Check goed of je jouw naam en e-mailadres (van je werk) goed hebt ingevuld, zodat je zeker weet dat je je ticket in je mailbox ontvangt. Deelnemen aan het Eindejaarscongres én shoppen op de kerstmarkt? Denk er dan om dat je je voor beide apart aanmeldt! 

Doneren aan het goede doel: 

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om jouw kerstpakket, of een deel daar van, te doneren aan een goed doel. Dit jaar is dat goede doel Alzheimer Nederland. Dementie raakt steeds meer mensen. Momenteel hebben 270.000 mannen en vrouwen in Nederland de ziekte van Alzheimer of een andere vorm van dementie. In 2040 zal dit aantal opgelopen zijn naar een half miljoen. Iedereen krijgt met de ziekte te maken: als patiënt, als mantelzorger of binnen de familie- of vriendenkring.

Alzheimer Nederland zet zich in voor mensen met dementie en hun dierbaren. Samen werken zij aan een toekomst zonder dementie en aan de kwaliteit van leven van patiënten nu. Ze geven voorlichting over de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie, bieden ondersteuning en komen op voor betere zorg voor mensen met dementie. Alzheimer Nederland werkt ook nauw samen met regionale en landelijke zorginstellingen en zamelen geld in voor onder andere wetenschappelijk onderzoek naar dementie. De steun van vrijwilligers en donateurs is onmisbaar. Elke donatie, groot of klein, draagt bij aan een toekomst zonder dementie. Alzheimer Nederland heeft op de kerstmarkt een eigen kraam. Hier kan je jouw munten doneren aan het doel. Weet je 15 december niet wat je wilt gaan shoppen of wil je je kerstpakket graag doneren aan een goed doel, dan is dit een prachtige optie.

Bekijk ook:

Meer weten?

Direct hulp nodig?