GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Lammerts van Bueren Inspiratieprijs

Wie verdient de Lammerts van Bueren Inspiratieprijs 2016 volgens jou?

Elk jaar tijdens het eindejaarsevent sleept een medewerker of team van GGZ Friesland de Lammerts van Bueren Inspiratieprijs in de wacht. Een prijs voor mensen en teams die écht het verschil maken. En jij kunt zo’n bijzondere collega of inspirerend team nomineren voor deze prijs! We zijn op zoek naar mooie succesverhalen en bijzondere prestaties. Ken je bijvoorbeeld iemand die een inspirerend project heeft uitgevoerd of voor een belangrijke verandering heeft gezorgd? Nomineer hem of haar dan door onderstaand formulier in te vullen! Dat kan van 26 oktober tot en met 24 november. Uit alle inzendingen kiest de Raad van Bestuur vijf genomineerden aan de hand van de volgende criteria:

  • Het is inspirerend voor GGZ Friesland
  • Samenwerking is een belangrijk element
  • Het is van toegevoegde waarde voor onze patiënten en/of familieleden en naasten

Op 13 december maken we de vijf genomineerden bekend. Tijdens het eindejaarsevent stemmen alle aanwezigen op hun favoriet en wordt bekend wie met de Lammerts van Bueren Inspiratieprijs naar huis gaat.

Nienke Goor wint inspiratieprijs 2015

 

Vorig jaar is de Lammerts van Bueren Inspiratieprijs uitgereikt aan Nienke Goor, GGZ verpleegkundige bij De Flinter – Dwang en Drang. Onder meer door haar grote betrokkenheid en enthousiasme heeft zij iedereen op de afdeling weten te motiveren. Kwaliteitsverbetering in de zorg staat voor haar voorop. Zo houdt zij zich onder meer bezig met deskundigheid op het gebied van BOPZ en Dwang & Drang en met het terugdringen en het afschaffen van separaties.

Wie is Lammerts van Bueren?

De naam Lammerts van Bueren is niet voor niets verbonden met deze Inspiratieprijs. Lammerts van Bueren was de eerste geneesheer-directeur van het Psychiatrisch Ziekenhuis Franeker. Hij liet zijn sporen na door de eerste stappen te zetten naar echt betrokken en bevlogen behandelingen en begeleiding van psychiatrische patiënten.

Bekijk ook:

 

Nomineren is op dit moment niet meer mogelijk.