GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Kies voor GGZ Friesland!

Waarom zou je kiezen voor een baan, stage- of opleidingsplek bij GGZ Friesland? Omdat jij passie voor je vak hebt en ontwikkeling voor jou belangrijk is!  We zetten een paar pluspunten op een rij:

 • GGZ Friesland is koploper op het gebied van zorgprogrammering: een manier van werken die staat voor transparantie van zorg, kwaliteit van behandelingen (evidence based) en specialisatie.
   
 • Innovatie staat hoog op de agenda. Mede dankzij de ontwikkeling van nieuwe merken, hebben we een gespecialiseerd aanbod voor de diverse doelgroepen. Van mensen met lichte psychische klachten (Denk) tot patiënten die blijvend hulp nodig hebben (MindUp). Ook hebben we een uitstekende spoedeisende en outreachende psychiatrie ontwikkeld (GGZ Friesland Spoed). Dit betekent dat medewerkers/stagiaires gemakkelijk kunnen kiezen voor een doelgroep waar hun hart ligt en waarin zij zich verder willen ontwikkelen/specialiseren.
   
 • Er is voortdurend aandacht voor onze medewerkers. Via intervisie en dankzij mogelijkheden tot scholing staat de ontwikkeling van medewerkers en bewaking van kwaliteit altijd op de agenda.
   
 • Medewerkers/stagiaires kunnen hun eigen stempel drukken op de organisatie. Er is ruimte voor eigen initiatieven.
   
 • En, ook niet onbelangrijk: geen files!

 

>> Bekijk alle vacatures van GGZ Friesland