Jubileumfeest GGZ Friesland

Deze pagina is bedoeld voor medewerkers van GGZ Friesland.

GGZ Friesland bestaat 20 jaar! Dat vraagt om een groot feest, voor alle medewerkers en patiënten! We vieren dit jubileum op vrijdagavond 17 november en JIJ bent bij deze uitgenodigd! Meld je aan voor een onvergetelijke avond in Thialf, Heerenveen. Onder meer NICK & SIMON, VAN VELZEN en BOULEVARD treden op!
Let op: werk je bij FACT Jeugd Fryslân of FACT+? Kijk dan onderaan de pagina voor extra info!

Voor wie?

Alle medewerkers en patiënten van GGZ Friesland, Kinnik, Van Andel en MindUp zijn uitgenodigd om er een spetterende, onvergetelijk avond van te maken! Samen vieren we feest met muziek, entertainment en natuurlijk hapjes en drankjes!

Wat kost dat?

Helemaal niets: de entree is gratis! En, nog mooier: de eerste twee consumpties zijn dat ook. Daarna kun je voor eigen rekening natuurlijk nog meer bestellen!

Waar is het?

Het feest wordt gehouden in de ijshockeyhal van Thialf. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen (vrije keuze). Parkeren is geen probleem, daar is genoeg plek voor. Ook met het openbaar vervoer is Thialf goed bereikbaar.

Hoe laat?

Het eerste optreden start om 20.00 uur, maar de deuren gaan al om 18.30 uur open! Wees op tijd!
Het GGZ Friesland jubileumfeest duurt tot 01.00 uur.

Programma:
20.00 uur: Nick & Simon
21.30 uur: Van Velzen
23.00 uur: Boulevard

Aanmelden? Jazeker!

Aanmelden is noodzakelijk, want vol is vol! Bovendien hebben we nog wat leuks bedacht, want… *tromgeroffel*… onder alle bezoekers wordt een Meet & Greet verloot met Roel van Velzen of Nick & Simon!

LET OP: De tickets zijn op naam en dus strikt persoonlijk! Aan de deur wordt gecontroleerd. Geen ticket = geen toegang!

WEES ER SNEL BIJ,
KLIK HIERONDER OP DE AANMELDKNOP!

Werkzaam bij FACT Jeugd Fryslân of FACT+?

Direct hulp nodig?