GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Intakegesprek

Wanneer GGZ Friesland uw aanmelding heeft ontvangen, maken we zo snel mogelijk een afspraak voor een eerste gesprek: de intake. Deze bestaat uit één of twee gesprekken waarin we met u kennismaken en samen uw problemen in kaart brengen. Als u het op prijs stelt, kan hier ook iemand uit uw naaste omgeving bij aanwezig zijn.

Voorbereiding op de intake

Het kan zijn dat u als voorbereiding op de intake een aantal vragenlijsten in moet vullen (thuis of op locatie). Voor u zelf kan het handig zijn van te voren op papier te zetten wat uw vraagstelling is en wat u van ons verwacht.

GGZ Friesland moet, net als andere zorgaanbieders in Nederland, uw Burgerservicenummer (BSN) registreren. U vindt dit nummer op uw paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Daarnaast zijn we verplicht uw zorgverzekeringnummer in onze administratie op te nemen.

Na de intake

Na de intake bespreekt een team van hulpverleners hoe wij u het beste kunnen helpen. Wij stellen dan een behandeling voor. We bespreken het doel van de behandeling en stellen met u samen een behandelplan op waarin beschreven staat wat de klachten zijn, waaraan u gaat werken en hoe de behandeling eruit ziet. Dit plan is een leidraad voor de behandeling en kan bijgesteld worden als dat nodig is.