In de keuken

Recepten uitzoeken 

Ga eens op internet kijken naar recepten maak hier een lijstje van! Een grote aanrader is www.tapasrecepten.eu/! Daar vind je de lekkerste kleine tapas gerechtjes die je maar kunt bedenken! Vraag ook eens familie en vrienden naar hun favoriete recept. Zie je nog een leuk recept in een tijdschrift, plak dit er in. Je kunt er ook plaatjes bij plakken uit tijdschriften als je het leuk vindt. 

Koken & bakken 

Als je dan toch een leuk recept hebt gevonden, ga dan lekker koken of wat bakken. Daarnaast staan op internet veel recepten die niet te ingewikkeld zijn. Kijk bijvoorbeeld eens op www.lekkerensimpel.nl  

Natuurlijk Hans

Sinds een paar weken maken we ook onze eigen kookfilmpjes. In deze filmpjes zien we chefkok Hans van MindUp de lekkerste gerechten maken! Het is simpel, snel en lekker! Ben je benieuwd naar zijn kookkunsten? Neem dan hier een kijkje: Natuurlijk Hans.

Smoothies testen

Genoeg vitaminen binnenkrijgen blijft natuurlijk belangrijk. Ga eens kijken wat je nog hebt liggen aan zuivel, fruit, groenten, noten, etc. Er staan natuurlijk wel smoothie recepten op internet maar ga vooral eens zelf experimenteren. Misschien vind je die spinazie toch wel lekker in combinatie met wat anders. Ook werkt het goed tegen voedselverspilling; gooi de dingen die je over hebt gewoon bij elkaar in de blender (als het er geschikt voor is).

Meer weten?

Direct hulp nodig?