Helden gezocht

Ben jij klaar voor een sprong in het diepe?

Ervaar de rust in Friesland,
Ervaar de ruimte in Friesland,
Ervaar GGZ Friesland!

Wij zijn er voor mensen die ons het hardste nodig hebben.
Wij zijn GGZ Friesland. Word jij onze collega?

Jaarlijks helpen wij 16.000 mensen met psychische problemen of psychiatrische stoornissen. Bij GGZ Friesland werken zo'n vijftienhonderd medewerkers. Graag verwelkomen we ook jou! En het mooie is... jij bepaalt samen met ons je eigen koers!

In dienst van GGZ Friesland ga je samen met een gevarieerde groep patiënten aan de slag. Je werkt samen met andere behandelaren in een creatief multidisciplinair team. Binnen de richtlijnen 'state of the art' zorg op maat leveren, vind je een uitdaging. Vanut de herstelvisie zet je je met hart en ziel in voor een kwetsbare groep mensen.

Een baan op maat
Of je nu aan de slag wilt binnen de crisisdienst, kind- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie óf onze traumaverwerkingskliniek: samen met jou kijken we waar jij het beste past binnen onze organisatie, waar jouw kracht ligt en wat je wensen zijn voor een functie! Daarnaast kunnen we ook rekening houden met aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéaangelegenheden.
Er zijn genoeg mogelijkheden!

Innovatie of wetenschappelijk onderzoek
We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. In overleg is bovendien veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek en opleidingen.

Wij zoeken onder meer:

Klik op een vacature voor alle informatie! Voor meer vacatures klik je hier!

Interesse?
Bel of mail gerust met: Dr. T.A.W. (Tom) van der Schoot - Directeur behandelzaken GGZ Friesland, divisie Behandeling en Genezing. Tel: 06-82187265. E-mail: tom.van.der.schoot@ggzfriesland.nl

Aanbrengpremie
Binnen GGZ Friesland zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe psychiaters, GZ-Psychologen, Klinisch psychologen, Verpleegkundig specialisten (art. 14) en ANIOS (basisartsen). Om de werving van deze professionals te stimuleren, is er een aanbrengpremie ontwikkeld. Voor vragen en meer informatie kunt u mailen naar pr@ggzfriesland. Telefonisch zijn wij bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur op het nummer 058-2848780. 

 

Meer weten?

Direct hulp nodig?