Wanneer begin jij met werken bij GGZ Friesland?

Wij zijn er voor de mensen die ons het hardste nodig hebben.
Wij zijn GGZ Friesland.


GGZ Friesland biedt een volledig en gevarieerd aanbod van geestelijke gezondheidszorg en is op dat vlak leidend in Friesland. Wij zijn er met onze kundige en professionele medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor behandeling en ondersteuning bij herstel. Wij zijn er ook voor naastbetrokkenen, voor onderzoek en kennisdeling en wij zijn er om mee samen te werken. Wij zijn GGZ Friesland. Bevlogen, betrokken en bekwaam.


Een baan op maat
GGZ Friesland heeft doorlopend vacatures, want voor kundig personeel hebben we altijd plek! Je werkt samen met andere behandelaren in een creatief multidisciplinair team. Binnen de richtlijnen ‘state of the art’ zorg op maat leveren, vind je een uitdaging. Vanuit de herstelvisie zet je je met hart en ziel in voor een kwetsbare groep mensen. Samen met jou kijken we waar jij het beste past.

Of je bij ons wilt werken in de forensisch psychiatrie, FACT+, in de kliniek, kind- en jeugdpsychiatrie of juist binnen het team van persoonlijkheid- of traumastoornissen: alles is bespreekbaar!

We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. In overleg is bovendien veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek en opleidingen zoals beleidspsychiatrie. Daarnaast kunnen we ook rekening houden met aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privé-aangelegenheden.

Onze prachtige provincie
Friesland is meer dan alleen die provincie met haar eigen taal. Friesland staat voor het beste van natuur, cultuur, sport en maatschappij. Een unieke provincie waar rust en ruimte samenkomen, waar huizen nog betaalbaar zijn en waar voor ieder wat wils is. Waar de Randstad maar anderhalf uur van je vandaan is en je toch in een hele andere wereld vertoeft.

Interesse?
Bekijk hier al onze vacatures! Bel of mail gerust met Directeur Behandelzaken Willeke van der Plas - 0683526156, willeke.vander.plas@ggzfriesland.nl  of met Recruiter Petra Rijpstra - 0681552272, petra.rijpstra@ggzfriesland.nl 

Maandje GGZ Friesland 'proberen'? Geen woning? Geen nood: wij regelen een vakantiehuisje naar keuze in Friesland voor je! 

Meer weten?

Direct hulp nodig?