Wanneer begin jij met werken bij GGZ Friesland?

Wij zijn er voor de mensen die ons het hardste nodig hebben.
Wij zijn GGZ Friesland.


GGZ Friesland biedt een volledig en gevarieerd aanbod van geestelijke gezondheidszorg en is op dat vlak leidend in Friesland. Wij zijn er met onze kundige en professionele medewerkers 24 uur per dag en 7 dagen per week, voor behandeling en ondersteuning bij herstel. Wij zijn er ook voor naastbetrokkenen, voor onderzoek en kennisdeling en wij zijn er om mee samen te werken. Wij zijn GGZ Friesland. Bevlogen, betrokken en bekwaam.

Een baan op maat

Of je nu aan de slag wilt binnen de crisisdienst, kind- en jeugdpsychiatrie, ouderenpsychiatrie óf onze traumaverwerkingskliniek: samen met jou kijken we waar jij het beste past binnen onze organisatie, waar jouw kracht ligt en wat je wensen zijn voor een functie! Daarnaast kunnen we ook rekening houden met aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéaangelegenheden.

Oriënterend gesprek plannen?


Petra Rijpstra
HR-adviseur


petra.rijpstra@ggzfriesland.nl
06 - 81552272


Innovatie of wetenschappelijk onderzoek

We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. In overleg is bovendien veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek en opleidingen.

Aanbrengpremie of vakantiehuisje?

Binnen GGZ Friesland zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe psychiaters, GZ-Psychologen, Klinisch psychologen, Verpleegkundig specialisten (art. 14) en ANIOS (basisartsen). Om de werving van deze professionals te stimuleren, is er een aanbrengpremie ontwikkeld - er ligt 1.500 euro voor je klaar!

Maandje GGZ Friesland ‘proberen’? Geen woning? Geen nood: wij regelen een vakantiehuisje naar keuze in Friesland voor je!
 

Interesse?

Bekijk hier al onze vacatures!

Meer weten over de mogelijkheden? Bel of mail gerust met

Tom van der Schoot
Directeur Behandelzaken


tom.vander.schoot@ggzfriesland.nl
06 - 13531325

Petra Rijpstra
HR-adviseur


petra.rijpstra@ggzfriesland.nl
06 - 81552272

 

Meer weten?

Direct hulp nodig?