GGZ Friesland zet alle afspraken in verband met corona om naar telefonische afspraken

Geplaatst op: 13-03-2020
Kijk voor de laatste informatie en maatregelen op www.ggzfriesland.nl/corona


Net als de rest van Nederland volgt GGZ Friesland de adviezen van het RIVM om verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk te voorkomen. Er is al een aantal maatregelen getroffen, maar wij zien ons genoodzaakt om alle poliklinische patiëntafspraken en huisbezoeken om te zetten in een telefonische afspraak. Deze telefonische afspraken gebeuren via beeldbellen of een regulier telefoongesprek. Bent u een patiënt van GGZ Friesland? Op het moment dat u een afspraak heeft, wordt u gebeld door uw behandelaar op het telefoonnummer wat bij ons geregistreerd staat. Samen met uw behandelaar worden er afspraken gemaakt over uw behandeling en wat daarvoor noodzakelijk is.

De laagdrempelige inloopvoorzieningen op de woonvormen stopt per direct. Voor noodzakelijke ondersteuning, kunt u contact opnemen met uw persoonlijk begeleider. Het inloophuis Groot Schavernek blijft geopend.

De dagbestedingslocaties van MindUp blijven vooralsnog wel open, maar ook daar gelden de extra hygiënemaatregelen en is het personeel extra alert op klachten. De restaurants van MindUp worden wel voor bezoekers gesloten. Voor de deelnemers die daar werken wordt een alternatief programma aangeboden.

Wij realiseren ons dat dit van alle betrokken partijen veel vraagt. Wij zullen er zoveel mogelijk aan doen om de zorg zo goed mogelijk te laten verlopen. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u deze stellen aan uw behandelaar.

 

« Terug naar overzicht

Meer weten?

Direct hulp nodig?