GGZ Ambulant Verpleegkundige II

Geplaatst op: 15-05-2019 | Solliciteren voor: 30-05-2019

Er is een uitdagende werkplek voor jou bij de divisie Van Andel!

Wie gaan we verwelkomen in ons team?
 

De divisie van Andel Ouderenpsychiatrie van GGZ Friesland richt zich veelal op kwetsbare ouderen, waarbij er sprake is van psychiatrische en /of psychogeriatrische problematiek in samenhang met somatische stoornissen of handicaps en beperkende psychosociale omstandigheden.

Er wordt gewerkt vanuit de visie Herstel Ondersteunende Zorg. Sleutelwoorden zijn perspectief en vertrouwen bieden. Voor ouderen betekent herstel niet alleen het verbeteren van psychiatrische klachten maar ook het leren omgaan met vaak blijvende kwetsbaarheden, zodat ze ondanks problemen, ziekten en beperkingen een waardevol bestaan kunnen opbouwen, zo nodig met ondersteuning van hulpverleners.?
Er wordt samengewerkt met familie en naasten en ook met ketenpartners, zoals sociale wijkteams en thuiszorgorganisaties.

Voor de polikliniek van Team Leeuwarden zoeken wij een

GGZ Ambulant Verpleegkundige II
bij voorkeur 32 uur per week

 

Als professional vervul je een waardevolle functie in het herstelproces van de patiënt. Dit doe je multidisciplinair met de andere collega’s (psychiater, klinisch psycholoog, GZ-psycholoog en Verpleegkundig specialist, SPV, systeemtherapeut en verpleegkundigen).

Je biedt begeleiding en behandeling aan cliënten met veelal problemen op meerdere levensterreinen en betrekt daarbij hun systeem, vaak in de thuissituatie. Je stelt herstelgerichte behandelplannen op en voert zelfstandig deelbehandelingen uit. In crisissituaties treed je handelend op en bemiddel je bij opname en verwijzing. Samen met de client maak je een signaleringsplan.

Wie zoeken wij?
Jij bent een HBO-geschoolde Verpleegkundige, die gemotiveerd is om te willen werken aan het herstelproces van de bovengenoemde doelgroep. Je hebt kennis van en relevante werkervaring in de psychiatrie. Daarnaast ben je zelfstandig, communicatief en beschik je over een gezonde dosis humor en inlevingsvermogen. Je bent flexibel en je hebt een klant- en resultaatgerichte attitude.  

Wat bieden wij?
Een plek in een ambitieus team dat inhoudelijk in beweging is en met ruimte voor nieuwe ontwikkelingen; een arbeidsovereenkomst voor een jaar met intentie tot een vast dienstverband; salariëring conform de CAO GGZ, FWG 50 en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Voor nadere informatie kun je contact zoeken met Dorothee Veenstra (Klinisch psycholoog en Manager Behandelzaken), telefoonnummer 06-13941734 of Anna-Marie Walsma (Algemeen Manager), telefoonnummer 06-83521288.

Je mag ook op informele wijze kennismaken met de organisatie en jouw toekomstige collega’s. Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen binnen ons team.
Je sollicitatie kun je voor 30 mei 2019 en onder vermelding van vacaturenummer VA19068 sturen naar vacatures@ggzfriesland.nl

Deze vacature wordt zowel in- als extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

 

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?