Bijeenkomst Libido Remmende Medicatie

Onder leiding van de heer J. Troelstra
psychiater en expert LRM bij de Van der Hoeven Kliniek

In totaal zijn er vanuit het Forensisch innovatie Netwerk Noord-Nederland 60 exclusieve stoelen beschikbaar om samen met betrokkenen in gesprek te gaan over het toepassen van Libido Remmende Medicatie. De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die als (regie)behandelaar betrokken is bij patiënten die een seksueel delict hebben gepleegd en waarbij libidoremmende medicatie mogelijk van toepassing is. Voor deze bijeenkomst wordt accreditatie aangevraagd. 

Datum: donderdag 24 januari 2019
Locatie: FPC Dr. S. van Mesdag, Helperlinie 2 in Groningen
Tijd: 16.00 uur – 20.00 uur (voor broodjes wordt gezorgd)

Deelname van ketenpartners, zoals reclassering, is op uitnodiging als introducee mogelijk. Voor behandelaren die te maken hebben met het voorschrijven van LRM zijn een aantal plekken gereserveerd.

Over FiNNN

In 2016 ontstond het idee om in het Noorden van Nederland een Forensisch Netwerk op te richten. Dit kreeg de naam Forensisch innovatie Netwerk Noord-Nederland (FiNNN). Het is een initiatief van verschillende forensische zorgaanbieders in de noordelijke provincies (Friesland, Groningen en Drenthe).

Het doel van FiNNN is de forensische zorg en behandeling in Noord Nederland naar een hoger plan te tillen. Samenwerking en afstemming in het aanbod, de organisatie en afstemming van de ambulante zorg moet hieraan een belangrijke bijdrage leveren.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tot en met 18 januari 2019.

Meer weten?

Direct hulp nodig?