GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Ze zeggen dat ik in mijn eigen wereld leef


Ze zeggen dat ik in mijn eigen wereld leef is het achtste thema van de Publieksacademie. Deze editie gaat over autisme. Veel mensen beweren ‘een beetje autistisch te zijn’, maar weinig mensen weten precies wat een autisme spectrum stoornis (ASS) inhoudt en wat de impact van autisme op iemands leven is. Tijdens de Publieksacademie geeft ons panel inzicht in de kenmerken van autisme en hoe een behandeling mensen met ASS helpt.

Tijdens deze Publieksacademie spreken drie experts op gebied van autisme: Frans Huitema, psychiater GGZ Friesland, Bianca Klop, psychiater Synaeda en Martine Stel, GZ-psycholoog Kinnik. Het panel wordt versterkt door ervaringsdeskundige Richard Duinkerken.
 

Publieksacademie

GGZ Friesland wil vanuit haar expertise als specialistische ggz-instelling begrip creëren voor psychische problemen en de vooroordelen over mensen met een psychisch probleem wegnemen. Iedere maand komen voor de thema’s van de Publieksacademie specialisten en een ervaringsdeskundige aan het woord. Deze editie wordt  in samenwerking met Psycho Medisch Centrum Synaeda georganiseerd.

 

<< Terug