Bereikbaarheid Marshallweg

Bereikbaarheid per fiets:
U kunt op de fiets of met de brommer de locatie prima bereiken. Uw route kunt u plannen via: http://routeplanner.fietsersbond.nl. Een fietsenstalling is gelegen aan de zijkant van het gebouw. Toegang tot deze fietsenstalling kunt u vragen bij de receptie. Zij kunnen u hiervoor een sleutel geven.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer: 
De locatie Marshallweg 9 is per openbaar vervoer bereikbaar. Buslijn 1 en 92 komen bij de Marshallweg langs (uitstappen net na het viaduct). Treinen vanaf diverse locaties in Friesland komen aan op het Centraalstation in Leeuwarden. Vanaf het station is het 10 minuten lopen naar de locatie op de Marshallweg. U kunt ook kijken op www.9292.nl, de NS reisplanner of bellen naar 0900-9292 (€ 0,90 p/m, max. € 18,00).

Bereikbaar per auto:
U kunt de auto in principe plaatsen voor de slagboom van het terrein. Hier is een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig. Achter de slagboom is op sommige dagen ook parkeergelegenheid. Echter op sommige dagen staat het parkeerterrein vol. U kunt via de intercom aanbellen en vragen of de slagboom open mag om op het terrein te komen. In de omgeving kunt u de auto parkeren bij een blauwe zone (maximaal 2 uur) of een betaalde zone.

Direct hulp nodig?