GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Cantorclin

Cantorclin Schoonmaak is een landelijk - top 10 – schoonmaakbedrijf, gespecialiseerd in professioneel schoonmaakonderhoud, zowel overdag als ’s avonds, van onder meer kantoren, cleanrooms, (schoonheids-)klinieken, apotheken, scholen, productieruimten, (semi-) overheidsgebouwen, banken en retail (winkels). Al bijna 60 jaar zorgt  Cantorclin Schoonmaak voor een representatieve, motiverende en prettige werkomgeving bij haar klanten. Het innovatieve kwaliteitbeheersysteem Cantorclin Digitaal zorgt voor 100% kwaliteitsgarantie en biedt 24/7 inzicht in de gemaakte afspraken. Helder en overzichtelijk.

Cantorclin Schoonmaak kenmerkt zich o.m. door een platte organisatiestructuur. De communicatielijnen zijn kort, elk lid van ons team draagt een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dit zorgt voor een plezierige en efficiënte bedrijfsvoering binnen de gestelde kwaliteitskaders.

De medewerkers van Cantorclin worden vakkundig opgeleid in haar eigen opleidingsinstituut Cantorclin Academy. Door de medewerkers de mogelijkheid te geven zich maximaal te ontplooien is de continuïteit van de medewerkers gewaarborgd en bent u verzekerd van betrokken dienstverleners. 

Duurzaam ondernemen is een kernwaarde bij Cantorclin Schoonmaak. Het ISO 14001 Milieucertificaat is toegekend en er is een CO2-prestatieladder opgesteld. Daarnaast wordt gewerkt met NJOY, het door Cantorclin zelf ontwikkelde 100% biologisch afbreekbare, gepatenteerde, reinigingsmiddel.

Cantorclin Schoonmaak; gewoon goed voor klant, medewerker en milieu!

Kijk voor meer informatie op www.cantorclin.nl