GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Bijeenkomst voor familieleden van GGZ-patiënten met thema loslaten'

30 oktober 2012

Vrijdag 9 november organiseert de Familieraad van GGZ Friesland voor de derde keer een familiedag. Tijdens deze dag kunnen familieleden en naastbetrokkenen van GGZ-patiënten ervaringen met elkaar uitwisselen. Het thema dit jaar is ‘loslaten'.

Leven met iemand met psychiatrische problemen is zwaar. Een belangrijk thema binnen de psychiatrie is dan ook het loslaten van een familielid of naaste met een psychische kwetsbaarheid. Familie­leden en naastbetrokkenen worstelen vaak met schuldgevoelens daarover. Zij weten dat ze ook aan zichzelf moeten denken, maar in de praktijk blijkt dat moeilijk te zijn, omdat ze om hun naaste geven. Daarover gaat deze familiedag.

Spreker Huub Buijsen zal het thema ‘Loslaten' presenteren en samen met de familievertrouwenspersoon Wim Timmermans vragen van familieleden beantwoorden. Adriaan Jansen, de nieuwe bestuursvoorzitter van GGZ Friesland, geeft zijn visie op het thema, waarna er gelegenheid is voor vragen en onderlinge gedachtewisseling.

De familiedag wordt georganiseerd door de Familieraad en het team Geestelijke Verzorging van GGZ Friesland. De dag wordt gehouden in kerkelijk centrum Trinitas te Heerenveen. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Datum:
Vrijdag 9 november 2012
Tijd: Ontvangst vanaf 09.45 uur, afsluiting om 15.30 uur
Plaats: Kerkelijk centrum Trinitas, Europalaan 2 te Heerenveen

Opgeven:
U kunt zich opgeven vóór 5 november door een e-mail te sturen naar pr@ggzfriesland.nl. Bellen mag ook: 058 - 284 87 15.

Voor meer informatie en de uitnodiging klik hier