GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


Behandelaanbod

Na de intake maakt u met uw hulpverlener een keuze uit het behandelaanbod en maken we afspraken over de behandeldoelen, de behandelduur, het type behandeling en hoe vaak de gesprekken plaatsvinden.

Afhankelijk van de problemen, uw wens en het advies van de hulpverlener bieden we individuele en/of groepstherapie aan. Ook een behandeling met medicatie en/of psychotherapie behoort tot de mogelijkheden.


Behandeling per stoornis

GGZ Friesland werkt waar mogelijk langs vaste zorgpaden. Dit betekent dat het vanaf het begin van de behandeling duidelijk is hoe vaak, op welke wijze en waar u behandeld wordt. Wilt u de behandeling weten van een bepaalde psychische stoornis? Ga naar het overzicht.

Behandelvormen

Als u bij ons in behandeling komt, is dat meestal (eerst) voor een gesprek op een van onze locaties; u komt naar onze polikliniek. Maar soms is een situatie zo uit de hand gelopen, dat u bij ons op de kliniek opgenomen wordt. Of u volgt voor meerdere dagdelen therapie.


Algemene zorgvormen:


Specifieke behandelvormen:


Ervaringsdeskundigen

Tijdens uw behandeling kunt u te maken krijgen met een zogenoemde 'ervaringsdeskundige'. Dat is iemand die zelf ervaring heeft gehad als patiënt in de GGZ. Zij zijn vooral werkzaam in de langdurige zorg, zoals klinieken, woonvormen en FACT-teams. Meer lezen.