GGZ Friesland Logo

Zoekformulier

Zoeken

Hoofdnavigatie

Hoofdnavigatie:


Kruimelpad

Op hierarchische volgorde, het laatste element is de huidige pagina


De grote Ypsilon en MindUp doe-dag

Op donderdag 30 oktober 2014 organiseert MindUp, onderdeel van GGZ Friesland, een creatieve doe-dag ter ere van het 30-jarig bestaan van de patiëntenvereniging Ypsilon. Deze dag wordt in Leeuwarden georganiseerd door deelnemers van MindUp voor patiënten en hun naasten. Ypsilon is een vereniging van familieleden van mensen met een verhoogde kwetsbaarheid voor psychose.

MindUp richt zich op rehabilitatie en reactivering. MindUp zet mensen met psychische problematiek weer in hun eigen kracht en begeleidt deelnemers bij het (her)vinden van eigen mogelijkheden en het benutten van maatschappelijke kansen. Een deel van de cliënten van MindUp heeft in het verleden een psychose gehad. Zij leren bij MindUp vakmanschap in bijvoorbeeld de repro, op de houtafdeling of in de fietsenmakerij.

Kom ook en doe mee
De doe-dag vindt plaats op 30 oktober 2014, op de Marshallweg 9 in Leeuwarden en duurt van 11.00 uur – 16.00 uur. Er staan leuke workshops, spellen en andere activiteiten op het programma. Met uw broer een wedstrijdje spijkerslaan, samen met uw moeder op de foto óf met uw beste vriendin gezonde hapjes bereiden. Op donderdag 30 oktober kan het allemaal. Kom ook!

Doe een wens
Naast al deze gezelligheid krijgen bezoekers de mogelijkheid om een persoonlijke wens in te dienen. Alle wensen worden verzameld en op 30 november wordt er één wens uitgekozen die in vervulling zal gaan.