Verpleegkundig Specialist

Geplaatst op: 11-06-2021

Ben jij de Verpleegkundig Specialist die toe is een aan een nieuwe uitdaging? Wil jij werken in een eigenzinnige, optimistische organisatie waar innovatie hoog op de agenda staat, waar jij jezelf kunt blijven ontwikkelen en wil jij eraan bijdragen dat onze patiënten elke dag het beste uit hun leven kunnen halen? Dan ben je bij GGZ Friesland aan het juiste adres! Als Verpleegkundig Specialist in dienst van GGZ Friesland ga je met een gevarieerde doelgroep aan de slag. In het creatiever multidisciplinaire team van de poli ontwikkelingsstoornissen zet je je samen met andere behandelaren in voor het herstel van de patiënt. Als aanvulling op ons zijn wij op zoek naar een 

 

Verpleegkundig Specialist 
{24 - 36} uur per week 

 

Wie zoeken wij?  

Jij bent een BIG-geregistreerde Verpleegkundig Specialist en jij wil je met hart en ziel inzetten voor de mensen die ons het hardst nodig hebben. Je vindt het een uitdaging om binnen de richtlijnen state of the art zorg op maat te leveren. Je durft te pionieren, te vernieuwen en buiten de gebaande paden te denken. Daarnaast beschik je over een dosis humor en heb je een klant- en resultaatgerichte attitude die is gebaseerd op een multidisciplinaire samenwerking. 

Wil je graag eerst op informele wijze kennismaken met de organisatie en jouw toekomstige collega’s? Dat is mogelijk! Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen op de afdeling. Bel of Whatsapp met Wytske Posthuma (06-53800288) en we gaan het voor je regelen! 

Wat bieden wij jou? 

Een bevlogen team! De poli ontwikkelingsstoornissen is er voor mensen die door een complexe Autisme Spectrum Stoornis (ASS) niet meer goed functioneren in het dagelijks leven. Ze hebben door ASS vaak problemen op verschillende levensgebieden, zoals op school, op het werk, in de vrije tijd en in relaties met anderen. Een autismestoornis heeft iemand zijn of haar hele leven. Het is daarom belangrijk dat geleerd wordt om daar goed mee om te gaan. De hulpverleners van de poli ontwikkelingsstoornissen helpen iemand om te begrijpen wat er aan de hand is en hoe het komt dat men bepaalde klachten heeft. Ons doel is dat mensen weer grip op hun leven krijgen en daardoor een goed en prettiger leven leiden, ondanks de klachten.

In november 2021 zal de poli ontwikkelingsstoornissen integraal onderdeel worden van de regioteams voor volwassenen van 25 – 65 jaar.

In overleg is er veel mogelijk qua wetenschappelijk onderzoek of aangepaste werktijden in verband met kinderen of andere privéomstandigheden. 

Daarnaast bieden wij:
• Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, een overeenkomst voor onbepaalde tijd is bespreekbaar; 
• Arbeidsvoorwaarden en salaris conform de CAO GGZ; 
• Een dynamische werkplek en een prettige werksfeer met volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. 

 

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?