GZ-psycholoog

Geplaatst op: 01-05-2021

In verband met het vertrek van de huidige gz-psycholoog voor het crisiscluster Kinnik: acute opnameafdeling Jeugd, IHT-Jeugd en Spoed voor Jeugd zijn we op zoek naar een: 

GZ-psycholoog
16-24 uur per week

Als gz-psycholoog van het crisiscluster van Kinnik ben je verantwoordelijk voor de organisatie van de kwaliteit van de crisiszorg aan jongeren van 12 jaar en ouder. Deze zorg vindt plaats in verschillende settingen: een acute opnameafdeling, IHT-Jeugd en de crisisdienst voor jeugd gedurende kantooruren. Er zijn korte lijnen met de poliklinische en ambulante behandelvoorzieningen voor jeugd / jongvolwassenen. De crisisbehandeling staat op zichzelf, kan een start van een vervolgbehandeling zijn of is een intermezzo in een lopende behandeling en vergt een goede samenwerking met interne en externe ketenpartners.

Het crisiscluster van Kinnik heeft in Friesland als enige kinder- en jeugdpsychiatrische klinische voorziening met acht bedden een unieke positie. Ons streven is jongeren en het systeem waar ze deel van uitmaken zoveel als mogelijk te ondersteunen in herstel in de eigen woonomgeving, ook ten tijde van crisis. Soms is een korte klinische opname daartoe noodzakelijk en helpend. Ook tijdens een opname blijven we nauw samenwerken met de naastbetrokkenen (belangrijke anderen). Het terugdringen van dwang en drang met aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de jongere staat centraal.

Als gz-psycholoog:

Ben je in staat bent - samen het management en in afstemming met de directie - het crisiscluster verder te positioneren en door te ontwikkelen, zowel binnen als buiten de muren van GGZ Friesland. Naast het bieden van EMDR en CGT aan cliënten zijn het geven van klinische lessen, het begeleiden van casuistiekbesprekingen en het coachen van IHT en kliniekverpleegkundigen onderdeel van je taken.

Wij vragen:

  • dat je minimaal 16 uur werkzaam bent als regiebehandelaar binnen het crisiscluster van Kinnik;
  • iemand met humor, enthousiasme en slagvaardigheid;
  • dat je mensen in opleiding begeleidt en als onderdeel van de functie participeert in de crisisdienst van GGZ Friesland;
  • dat je in het bezit bent van een rijbewijs (B).

Wij bieden:
Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij GGZ Friesland zoeken wij samen met jou, binnen de grenzen van de CAO, naar de best passende honorering en ureninzet. Een arbeidsmarkttoelage kan onderdeel zijn van de inschaling evenals een persoonlijk opleidingsbudget. We bieden veel ruimte voor innovatie en eigen initiatief. In overleg bieden wij de mogelijkheid je werktijden aan te passen aan de privéomstandigheden. Verder zijn er mogelijkheden om scholing te volgen met betrekking tot de doelgroep en te participeren in wetenschappelijk onderzoek. Het crisiscluster biedt al met al een dynamische werkplek en een prettige werksfeer met volop ruimte voor nieuwe ontwikkelingen. GGZ Friesland kent een leiderschapsprogramma waaraan je deelneemt.

Inlichtingen en sollicitatie:
Voor inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met:
Tom van der Schoot (directeur behandelzaken), telefoonnummer 06-135 313 25 of via e-mail: tom.van.der.schoot@ggzfriesland.nl
Marina Verwijs (algemeen directeur), telefoonnummer 06-835 215 96 of via e-mail marina.verwijs@ggzfriesland.nl

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?