ROM-verpleegkundige I

Geplaatst op: 02-10-2020

Ben jij die persoon die snel goed contact weet te leggen en in staat is het vertrouwen van iemand te winnen? Ben jij in staat om in korte tijd een goed beeld te kunnen vormen en geven van het effect van de behandeling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wacht niet langer en reageer direct! Wij zijn voor het team FACT Heerenveen op zoek naar een:

GGZ Ambulant ROM verpleegkundige I 
12 - 16 uur

Wat is FACT
FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. FACT-teams bieden intensieve, langdurige, multidisciplinaire en outreachende zorg aan mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) en problemen op meerdere levensgebieden (wonen, werken, sociale contacten, financiën etc.). Als gespecialiseerd herstel ondersteunend en behandelteam, geven wij de patiënt de regie over zijn/haar eigen herstel- en veranderproces en bieden wij inhoudelijke behandeling en zorgcoördinatie vanuit de HOZ-principes. Er wordt samengewerkt met familie en naasten, maar ook met sociale wijkteams, gebiedsteams, andere instanties in de wijk en ketenpartners zoals VNN

Waar ga je werken?
Je gaat werken in het FACT team Heerenveen van GGZ Friesland. Dit team richt zich op de diagnostiek en behandeling van patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen. Ons team bestaat uit een psychiater, klinisch psycholoog, verpleegkundig specialist, SPV, verpleegkundigen, een trajectbegeleider en een ervaringsdeskundige. Je staat er dus nooit alleen voor. Alle expertise die een cliënt nodig heeft voor herstel is aanwezig. Het team werkt outreachend volgens de FACT-principes Dit alles in nauwe samenwerking met huisartsen en medische en maatschappelijke organisaties. Er wordt vanuit één locatie nauw met elkaar samengewerkt. Kenmerkend voor ons team is de professionaliteit, betrouwbaarheid en hard werken. In ons team is ruimte en aandacht voor groei en ontwikkeling. Wij hopen samen met onze nieuwe collega het herstelgericht en regionaal werken door te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Als ROM verpleegkundige wordt je ingezet om regelmatig de psychische, sociale en lichamelijke gezondheid van patiënten te meten. Resultaten uit de ROM-meting vormen een onderdeel voor het inzetten van interventies. Met de resultaten van het door jou uitgevoerde onderzoek lever jij belangrijke input voor de zorgafstemgesprekken en het welbevinden van de patiënt. 

Wie ben jij?
Jij bent goed in het contact leggen met mensen. Je bent een harde werker en werkt graag met onze doelgroep. Anderen omschrijven jou als een enthousiaste, creatieve, flexibele, betrokken en proactieve collega met hart voor de zorg. Je werkt zelfstandig, netjes en zorgvuldig en je weet met een professionele houding een prettige sfeer te creëren. Je bent sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen.

Wij vragen:

 • Je hebt kennis ervaring in de psychiatrie;
 • Je bent in het bezit van een HBO-V diploma, of vergelijkbaar opleidingsniveau met geldige BIG registratie;
 • Affiniteit met somatiek;
 • Je bent iemand die goed zelfstandig en efficiënt kan werken
 • Je kunt je eigen agenda beheren weet deze efficiënt in te vullen
 • Je bent in het bezit van je rijbewijs B en een auto
 • Je houdt er van om te ontwikkelen, op persoonlijk gebied maar ook op afdelingsniveau;

Wij bieden

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde periode van 1 jaar, met intentie deze bij goed functioneren om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris: FWG 45
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform CAO-GGZ
 • Een leuke werkplek waar je de ruimte hebt om mee te denken

Informatie en sollicitatie
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met: Petra Stam, algemeen manager FACT Heerenveen,  telefoonnummer (06)22 33 42 47 of Jildou van Oosten, manager behandelzaken FACT Heerenveen, telefoonnummer (06)23 12 24 97.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?