Manager Behandelzaken & Kind- en Jeugdpsychiater

Geplaatst op: 25-06-2020

Ben jij klaar voor een nieuwe (Friese) uitdaging? Wil je in een inspirerend team werken en het verschil maken voor ouder en kind? Polikliniek Kinnik zoekt namelijk zo spoedig mogelijk een:

Manager behandelzaken en Kinder-en Jeugdpsychiater
voor poliklinieken en  deeltijdbehandelingen van Kinnik

(verdeling 24 uur kinder- en jeugdpsychiater en 12 uur manager behandelzaken)

Dat kin ik!
Kinnik helpt je kunnen wat je kan. Vandaar ook de naam Kinnik; dat kin ik (in het Fries). Onze specialisatie zijn kinderen met complexe problemen, die daardoor vastlopen in hun ontwikkeling. Door er vroeg bij te zijn kunnen - ook ernstige - stoornissen goed worden behandeld en kan veel leed op volwassen leeftijd worden voorkomen.

Wat doet Kinnik voor jou?
Wij doen aan maatwerk. Samen met jou willen we kijken naar je ambities (opleiding), je werktijden en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. En dat in een mooie en rustige provincie waar het goed wonen én werken is. We bieden ruimte voor innovatie, zijn deskundig, optimistisch en stimuleren eigen initiatief. 

Hoe ziet jouw functie er uit?
Kinder- en jeugdpsychiater
Als regiebehandelaar handel je conform het professioneel statuut van GGZ Friesland. Vanuit je psychiatrische expertise een bijdrage aan alle onderdelen van het diagnostiek- en behandelproces.  Je voert farmacotherapeutische en (deel)behandelingen uit en draagt zorg voor volledige, tijdige en juiste registratie in het patiëntendossier. Je geeft op inspirerende wijze vorm aan coachen van de professionals bij de uitvoering van zijn werkzaamheden. Je levert je bijdrage aan inhoudelijke ontwikkelingen op het gebied van zorgprogramma’s. Je bent beschikbaar voor in- en externe consultatie. Daarnaast ben je proactief in het onderhouden van samenwerkingsrelaties binnen de onderdelen van GGZ Friesland en met de ketenpartners in het jeugddomein.

Manager behandelzaken
De manager behandelzaken bekleedt een schakelpositie binnen GGZ Friesland en is samen met de manager algemene zaken integraal verantwoordelijk voor de teams binnen het hierboven genoemde organisatieonderdeel. Deze verantwoordelijkheid omvat enerzijds de organisatie van de kwaliteit van zorg aan de cliënten en anderzijds het realiseren van de doelstellingen van de organisatie en het stimuleren en faciliteren van de teams om effectief om te gaan met veranderingen.

Wat wij jou bieden:

  • een boeiende en afwisselende functie in een dynamische omgeving;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Inschaling conform de CAO-GGZ en een toelage van € 400,- bruto per maand
  • Een dynamische werkplek met volop ruimte voor inbreng in nieuwe ontwikkelingen;
  • Mogelijkheden tot genieten, scholing en/of participatie in het leiderschapsprogramma van GGZ Friesland
  • Participeren in wetenschappelijk onderzoek;

 

Wij vragen:

  • Een afgeronde opleiding tot kinder- en jeugd psychiater blijkend uit een BIG-registratie;
  • Geloof in onze drie kernwaarden: Bevlogen, Betrokkenen Bekwaam, waarbij je sociale en organisatorische aspecten combineert in een motiverende en stimulerende stijl van leidinggeven;
  • Financiële kennis gecombineerd met het goed op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in de eigen organisatie en deze ontwikkelingen kunnen vertalen naar acties voor het eigen organisatieonderdeel/team(s);
  • Participatie in de 24-uurs dienstenInformatie en sollicitatie:
Voor meer informatie mail, bel of WhatsApp met Tom van der Schoot, directeur behandelzaken Kind-en Jeugd GGZ Kinnik. Wil je graag eerst op informele wijze kennismaken met onze regio en jouw toekomstige collega’s? Ook dat is mogelijk! Je bent van harte welkom om een dag mee te lopen. Hiervoor kun je contact opnemen met Marina Verwijs, algemeen directeur Kind en Jeugd GGZ Kinnik.

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?