Sociaal psychiatrisch verpleegkundige Van Andel Ouderenpsychiatrie

Geplaatst op: 15-06-2020

Ben jij de SPV die graag met de doelgroep ouderen wil werken?
Dan word je misschien wel onze nieuwe collega!

Wie zijn we?
Wij zijn team Leeuwarden van Van Andel Ouderenpsychiatrie (onderdeel van GGZ Friesland). Ons multidisciplinaire team bestaat uit een polikliniek en Dagbehandeling.
Wij richten ons op de doelgroep ouderen, waarbij sprake is van psychiatrische problematiek veelal in samenhang met somatische stoornissen of handicaps en beperkende psychosociale omstandigheden.

We werken vanuit de visie Herstel Ondersteunende Zorg.
Dit betekent dat we vanaf het begin van de behandeling aandacht besteden aan wat voor de patiënt in zijn of haar leven de moeite waard is. Sleutelwoorden zijn perspectief en vertrouwen bieden.
Voor ouderen betekent herstel niet alleen het verbeteren van psychiatrische klachten maar ook het leren omgaan met vaak blijvende kwetsbaarheden zodat ze ondanks beperkingen een waardevol bestaan kunnen opbouwen.
Daarbij werken we samen met familie, naasten en ketenpartners. 

Voor de polikliniek van Team Leeuwarden zoeken wij een

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
minimaal 28 uur per week

Jij bent een BIG-geregistreerde SPV met kennis van en ervaring met behandeltheorieën en -methodieken. 
Sociale vaardigheden zoals tact, inlevingsvermogen, motiverende gespreksvoering en conflicthantering zijn van belang in de contacten met onze clienten met een complexe psychiatrische zorgvraag. 
Daarnaast ben je zelfstandig, beschik je over flexibiliteit en inventiviteit in het omgaan met complexe situaties.

Als SPV vervul je als (regel)behandelaar een spilfunctie in het behandelproces. Je biedt begeleiding en behandeling. Dit vindt vaak plaats in de thuissituatie.

Als jij degene bent die wij zoeken bieden we je een plek in een collegiaal en ambitieus team dat inhoudelijk in beweging is en met veel ruimte voor nieuwe ontwikkelingen; een arbeidsovereenkomst voor een jaar met intentie tot een vast dienstverband; salariëring conform de CAO GGZ, FWG 55 en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Voor nadere informatie kun je contact zoeken met Dorothee Veenstra, klinisch psycholoog en manager behandelzaken, of Anna-Marie Walsma, algemeen manager.

Deze vacature wordt zowel in- als extern gesteld. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

 

« Terug naar overzicht Reageren

Meer weten?

Direct hulp nodig?